Wordless Wednesday - Rindu Geng Farah

 Kami bertiga bernama Farah. Nama belakang ja lain. 😅 Persahabatan kami terwujud disebabkan blogging inilah. Farah Huda, Farahain dan Farah Dinah. Ini gambar lama ya, saya belum cukup dua dos lagi untuk dine in. Kalau diberi pilihan dine in pun buat masa sekarang macam tak ready lagi. Kes bukan sikit, berpuluh ribu. 

Waktu ini diorang ajak lunch, lepas tu tiba2 surprise kan bawak belon bagai. Segan sebab semua kat situ ingat haritu birthday saya padahal lama lagi. Thank you korang sentiasa menceriakan hidup saya. Rindu nak keluar macam dulu tapi tak boleh. Meeting dalam video call jelah. ❤️

Post a Comment

6 Comments

  1. Replies
    1. hhaahaha woi... tiga dos.. dua dos pun cukup lahh.🤣🤣🤣

      Delete
  2. Jarang-jarang kawan yang ada nama sama. Mesti confuse nama siapa yang dipanggil bila semua Farah ada kat satu tempat, kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya orang terlibat dalam gambar ni🤭 Macam kitorang panggil nama belakang . Ain , Huda , Didi .. hahhahaah. cuma kalau pergi the same event . Orang akan konfius sebab ade 3 farah dekat situ kihkihkihhh

      Delete
  3. Rindu nak berkumpul macam ni lagi kan

    ReplyDelete
  4. rindu kan nak makan-makan kat mall, restoren dengan kengkawan sambil gosip2 heheheh... eh itu akak

    ReplyDelete