Istimewa Sungguh Muhibbah Buffet Dinner di Thistle Hotel Johor Bahru!

Waktu hujung minggu inilah masa untuk kita berkumpul bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang dengan pelbagai cara. Salah satunya ialah kita luangkan masa untuk makan bersama-sama. Dengan makan bersama, boleh mengeratkan lagi hubungan silaturahim masing-masing. Apa kata hujung minggu ini korang ajak seluruh ahli keluarga atau rakan-rakan korang nikmati buffet makan malam di Thistle Hotel Johor Bahru..

Terdapat lebih 80 pelbagai jenis hidangan menu yang menarik perhatian saya serta menyelerakan antaranya ialah Kambing Tempayan, Rendang Minang, Nasi Ayam Mongolia, Pasta, Roasted Lamb and Beef with Black Pepper/Mint Sauce, Nasi Beriyani, Kari Dal, Ayam Masala dan bermacam macam lagi.

Jemput tengok gambar makanan yang sempat farah jamu di bawah ini..


Rendang Minang ni sedap! Ni daging kerbau tau! Daging kerbau ni direbus dengan herba! Rempah ratus dia semua cukup! 

Kari Dhal 


Seafood On Ice 

Ini menu nasi beriyani dan kambing tempayannya. Sedap terasa macam makan lauk kat jemputan kahwin. 


Ada rojakk tauu! 

Roasted Lamb 

Spaghetti Carbonara, Char Kuey Tiaw Goreng and Roasted Lamb with Mint Sauce. Yang ini ada di Live Station Western Corner di luar! 

Dim sum 

Nasi Ayam Mongolia. Suka rempah nasi ayam ni.. dia lain sikit dari nasi ayam biasa 

Desert pun ada pelbagai jenis, kuih muih tempatan, antarabangsa semua ada. Bukan itu ja, bubur kacang hijau pun ada haritu..





Sungguh membawa kelainan konsep buffet hujung minggu makan malam di Hotel Thistle Johor Bahru ini. Makanan dah lah ada pelbagai jenis, siap ada 'Fire Eater Show' lagi sebagai selingan menikmati makan malam anda bersama keluargan, rakan dan tersayang.

Pertunjukkan Fire Eater ni pada setiap Sabtu sahaja bermula jam 8 malam. Pada fara, ni yang paling istimewa sebab sambil menjamu selera boleh nikmati pertunjukan fire eater ni. Budak-budak pun seronok tengok. Ramailah penonton yang teruja!





Muhibbah Buffet Dinner Thistle Johor Bahru 

RM 88 nett (dewasa)
RM 48 nett (kanak² 6-12 tahun)

*Percuma seorang dewasa dengan pembelian 5 orang dewasa

Setiap hari Jumaat dan Sabtu sahaja!
Glass Restaurant, Lobby Hotel
6.30pm - 10.30pm

Tunggu apa lagi guys! Deepavali ni kan masing-masing dapat cuti! Makan besar lah sekali sekala bersama keluarga dan rakan tersayang!!

Untuk tempahan, sila hubungi talian 07-222 9234 atau email di fnbcoordinator.jb@thistle.com.my


Post a Comment

8 Comments

  1. hehe bab bab buffet ni scroll tengok makanan..
    baru pas makan pun boleh lapaq balik..

    ReplyDelete
  2. Wowww terasa-rasa kambing tempayan tu haaa, sedapnyaaa....

    ReplyDelete
  3. kambing tempayan dan rendang minang tu sedap!

    ReplyDelete
  4. Terasa lapar bila baca entri ni😅.

    ReplyDelete
  5. Sedapnyeee tengok menu. Ada carbonara plak tu. Huhu.. Terliur2 dibuatnya

    ReplyDelete
  6. semua menu buffet sedap sedap tu. Untung lah kalau dinner kat sini

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya siap ada performance lagi. Baru tahu orang Mongolia makan nasi ayam jugak ea haha

    ReplyDelete