Akhirnya Akaun Adsense Saya Diterima!


Alhamdulillah!
Terkejut kita tengok email pagi ni. Akaun adsense kita diterima!
Banyak kali dah resubmit application sampai dah putus asa. Siap cancel akaun lagi tau!
Tahun-tahun sebelum try mohon tak dapat. Tahun ni tiga kali kita resubmit.

Stress tau memikirkan apa lagi yang diperbetulkan di blog. Entri yang berzaman lama-lama pun dah buang kan. Tinggal entri yang fresh je pun. Tu pun tak dapat approve. Last-last dah bosan cancel lah akaun adsense tu selama sebulan. Niat di hati memang malas dah nak apply balik. 

Tetapi nak jadikan cerita.. Jumaat lepas, saja lah tangan menggatal nak apply balik adsense pakai akaun yang dah cancel tu balik. Kira macam aktifkan balik. Sekali tengok email pagi ni dari adsense. Memang tak berharap adsense dah diterima pun. Bila tengok email memang terbeliak lah biji mata tak sangka kan.

Allah tak tergambar perasaan gembira tu. Jadi, siapa yang tengah mohon adsense tu yang masih belum dapat approve bersabarlah ada tu rezeki anda nanti. Saya doakan dipermudahkan segala urusan. Itu sahaja entri kali ini. Saja excited nak berkongsi kegembiraan bersama rakan internet saya.

Post a Comment

11 Comments

  1. Alhamdulilah...Tahniah Farah..
    Selamat menjana duit dari blog anda .. :)

    ReplyDelete
  2. bestnya acc addsense dah diterima. saya punya dah berbulan lamanya pun masih belum diterima. sobsob.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. insyaAllah adalah rezeki tu nanti!

      Delete
  3. alhamdulillah...yehhaaaa...ramai gak yang approved hari ni..nampak blogger lain pun dapat tadi

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah farah! Patut meriah blog ni dh hehehehe

    ReplyDelete